Uslovi korišćenja sajta www.dabel.rs 


Kompanija Dabel d.o.o. Vam omogućava korišćenje usluga i sadržaja svog sajta u skladu sa dole navedenim USLOVIMA KORIŠĆENJA. Uslovi korišćenja se primenjuju na sve sadržaje i usluge sajta www.dabel.rs

Smatra se da su korisnici upoznati sa ovim uslovima ukoliko koriste bilo koji deo sajta, kao i da prihvataju korišćenje sadržaja ovog sajta isključivo za ličnu upotrebu i na sopstvenu odgovornost. 


PODACI O KOMPANIJI:

DABEL PREDUZEĆE ZA TRGOVINU PROIZVODNJU I USLUGE DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU NOVA PAZOVA


Adresa:   Šesta Industrijska 12, 22330 Nova Pazova, Srbija
E-mail: mail@dabel.rs
Web: www.dabel.rs 
Matični broj: 17141724,  PIB: 100267585
Šifra delatnosti: 4690, NESPECIJALIZOVANA TRGOVINA NA VELIKO


Uslovi korišćenja

Poštovani korisnici,

Molimo Vas da pre korišćenja naših usluga, pažljivo pročitate sledeće uslove. Svaka poseta našem sajtu, znači da ste ove uslove pročitali i da ste sa njima saglasni u celosti. Ukoliko su oni za Vas neprihvatljivi, molimo Vas da ne koristite ovu prezentaciju.


Opšte odredbe

www.dabel.rs ima autorska prava na sve sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

O važnim promenama i dopunama ovih uslova, Dabel d.o.o. može obavestiti korisnike putem e-maila ili objavljivanjem na sajtu www.dabel.rs. 

Korišćenjem bilo kog sadržaja na sajtu  www.dabel.rs, smatra se da ste upoznati sa najnovijim pravilima o uslovima korišcenja kao i politici privatnosti.

Dabel d.o.o.  nastoji da  obezbedi maksimalnu  tačnost informacija pruženih na svojim internet stranicama, uključujući opise proizvoda, slike proizvoda, tehničke crteže proizvoda, uputstva za njihovu montažu, kao i ostale informacije. Kod informacija koje Dabel d.o.o. daje o proizvodima iz svoje ponude, putem ovog sajta potrebno je obratiti pažnju na to da boja proizvoda na fotografiji na internet stranicama može se razlikovati od boje u stvarnosti.  Kod davanja ovakvih informacija, ponekad, može doći do propusta i prikazivanja pogrešnih podataka. Nastale neispravnosti  nastojaćemo da uklonimo u najkraćem mogućem roku.


Lični podaci koje ostavlja korisnik

Lični podaci koje ostavite  sajtu www.dabel.rs u svrhu dobijanja detaljnijih informacija o proizvodima, svojim porudzbinama, biće tretirani u skladu sa Zakonom o zastiti privatnosti podataka na mreži, dakle, za internu upotrebu. Identifikoacione i adresne podatke pravnih lica tražimo kako bismo pravno lice uspešno identifikovali u našem informacinom sistemu, sa ciljem da odgovorimo na Vaše zahteve i  informišemo Vas o našoj ponudi, statusu Vasih porudžbina. Kontakt podatke ostavljate samo sa ciljem da Vas naši nadlezni zaposleni tim kanalima blagovremeno kontaktiraju i upute na rešavanje Vaših zahteva. Vaše lične podatke nećemo objavljivati, niti prosleđivati  trećim licima, već ćemo ih koristiti isključivo za potrebe obrade Vaših zahteva.


Veze sa drugim web lokacijama

Kako bismo Vam omogućili neometano korišcenje sajta, mi saradujemo sa pojedinim poslovnim partnerima. Veze na ovoj lokaciji ka lokacijama drugih sajtova su obezbeđene isključivo da bi Vam olakšale rad, poboljšale iskustvo u korišćenju našeg sajta i pružile Vam  dodatne informacije.  Ako budete koristili ove veze, napustižete ovu lokaciju. Sajt www.dabel.rs nije odgovoran za bilo koju od ovih lokacija ili njihov sadržaj.


Učešće u procesu selekcije i zapošljavanja u kompaniji Dabel d.o.o.

Prihvatanjem Vaše prijave, kao dela procesa selekcije i zapošljavanja u kompaniji Dabel d.o.o., zamolićemo Vas za neke podatke o Vama, kako bismo mogli da evaluiramo Vašu prijavu. Svi postupci u daljem procesu selekcije kandidata za otvorene radne pozicije u Dabel d.o.o. biće izvršeni nakon pristanka kandidata da se uzimanje i obrada njihovih ličnih podataka može vršiti kao deo  selekcionog postupka. Ove podatke skladištimo na našim serverima i ne dajemo ih trećim licima, koristimo ih samo u svrhe odabira kandidata za otvorene radne pozicije. Učesnici u postupku selekcije mogu svoju sagasnost za davanja  i obradu podataka povući kada god to žele kontaktirajuči nas preko mejl adrese mail@dabel.rs, nakon ćega će njihovi podaci biti uklonjeni iz naših baza podataka.


Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica dabel.rs radila pravilno i kako bismo bili u stanju da vršimo dalja unapređenja stranice sa svrhom poboljšanja Vašeg korisničkog iskustva, kako bismo personalizovali sadržaj i oglase, omogućili značaj društvenih medija i analizirali promet. Nastavkom korišćenja naših stranica prihvatate upotrebu kolačića. Politka kolačića
  • Obavezni
  • Trajni
  • Statistika
  • Marketing