O nama

Preduzeće Dabel postoji od 1993. godine i naša osnovna delatnost je distribucija okova gređevinske stolarije i okova za nameštaj.

Dabel čini tim ambicioznih, sposobnih, mladih ljudi koji su spremni za usavršavanje i dalji napredak u pružanju što boljih usluga.

2005. godine je izgradjen poslovni objekat na površini od 5 000 m2 u kome se nalaze naša proizvodnja, carinski magacin, tehnička služba, službe otpreme i prodaje kao i svi neophodni uslovi za kvalitetan rad preduzeća koje želi da zadrži poziciju lidera na srpskom tržištu.
Dabel je ovlašćeni distributer Roto -a na teritoriji Srbije i nudi kompletnu tehničku podršku u pronalaženju najboljih rešenja za svoje partnere. Roto već desetak godina spada u jednog od vodećih svetskih proizvođača u oblasti okretno-nagibnog okova.

Kako bismo Vam olakšali kupovinu naših proizvoda razvili smo mrežu koju čine agenti prodaje raspoređeni širom Srbije. Oni su spremni da izađu u susret svim Vašim zahtevima i potrebama.

Partnerski Program

Ukoliko želite da postanete naš partner, popunite sledeći formular potrebnim informacijama, nakon čega će Vas kontaktirati naše marketing osoblje.

Registracija