Kontrola pristupa

U ovu kategoriju potpadaju interfoni i prateći proizvodi za kontrolu pristupa.

Intefoni kompanije „TehTel“ obezbeđuju kontrolu pristupa na više nivoa i na više korisnika. U ponudi se mogu naći modeli koji odgovaraju kako upotrebi za jednog korisnika, tako i interfonskom sistemu zgrada, sa do 30 tastera, odnosno korisnika. U ponudi su i modeli sa specijalnim odlikama, kao što su sigurnosne kamere, sa ugrađenim displey-em unutar prostorija korisnika, radi vizuelne provere pristupa, kao i modeli sa TAG sistemima, gde se kontrola pristupa vrši ili unosom šifre na brojčanik sistema ili očitavanjem TAG priveska korisnika.

U ponudi postoje i različiti modeli električnih prihvatnika, sa kočnicama (sprečavanje zaključavanja vrata i zaobilaženje sigurnosne provere) i različitim konstruktivnim rešenjima, od kojih su najpopularniji impulsni, pri čemu se vrata otključavaju brzim izvlačenjem jezička primanjem električnog impulsa.

Master sistemi u našoj ponudi podrazumevaju sistem „master sistem“ kod katanaca i cilindara, odnosno uz katanac ili cilindar se dobija set ključeva, za više korisnika (primera radi 5), pri čemu svaki cilindar od tih 5 dolazi uz ključ koji samo njega može da zaključa, dok „master“ odnosno vlasnički ključ može da otključa svih 5 katanaca ili cilindara.

Sistem isti ključ u našoj ponudi podrazumeva sistem „isti ključ“ kod bravica za ormariće, pri čemu se bravice namenski izrađuju prema vlasničkom ključu u količini koju vlasnik navede, tako da svi ključevi mogu da otključaju sve bravice. Ovakvi ključevi uvek dolaze sa pločicom sa njihovom šifrom (trocifren broj u našoj ponudi) ili je taj broj utisnut na telo ključa.

Partnerski Program

Ukoliko želite da postanete naš partner, popunite sledeći formular potrebnim informacijama, nakon čega će Vas kontaktirati naše marketing osoblje.

Registracija