Podrška

U saradnji sa Dabel -om prepoznaćete sledeće aspekte poslovanja

Marketinški koncepti:

Povećaćete svoje profite u dugoročnoj saradnji sa DABEL-om tako što ćete imati koristi od strategija usmerenih ka prodaji.

Promotivna prodaja:

Povećaćete efikasnost u svojoj prodaji koristeći naše akcije za promotivnu prodaju.

Aktivno partnerstvo:

Bićete u mogućnosti da izgradite dugotrajnu, održivu poslovnu saradnju sa nama uz pomoć bliske saradnje na tržištu. DABEL će doprineti tome svojim idejama i iskustvom.

Međunarodni fokus:

Profitiraćete od DABELove međunarodne strukture (lokacije, troškovi, sigurna isporuka, brojna domaća tržišta) ne samo u kupovini već i u prodaji.

Logistika:

Bićete u mogućnosti da smanjite troškove uz pomoć našeg povezivanja i praćenja, precizne I u pravo vreme isporuke.

Informacije o proizvodima:

Vlasništvo su Dabel-a i dostupne su svim našim potrošačima i partnerima putem kataloga, brošura, oglasa, internet prezentacije, dokumenata ponude i drugih načina prezentovanja.

Tehnika:

Bićete u mogućnosti da rešite probleme Vaših kupaca uz pomoć inovativnih proizvoda opremljenih za odgovarajuće ciljne grupe ili uz pomoć podrške naše tehničke službe u nalaženju najboljeg rešenja.

Kvalitet:

Uzivaćete povećano poverenje u očima kupaca svojom ponudom konstantno dobrog, odgovarajućeg brend- kvaliteta proizvoda na različitim nivoima cena. Preduzeće Dabela će se potruditi da svojim partnerima omogući najbolji odnos cene i kvaliteta.

Partnerski Program

Ukoliko želite da postanete naš partner, popunite sledeći formular potrebnim informacijama, nakon čega će Vas kontaktirati naše marketing osoblje.

Registracija